Angrerett og retur

Hvor lenge har jeg angrerett?

I henhold til angrefristloven gjelder full returrett i 14 dager fra tidspunktet du mottar varen, dersom du ikke ønsker å beholde den. Kontakt kundeservice på hei@rumpetrollsprakskole.no dersom du har spørsmål. Det er viktig at varen er i god stand, og at du legger ved kopi av din følgeseddel. Kunder har rett til å bruke angreretten på brukte varer mot en verdireduksjon, dersom varen er i god stand. Vær oppmerksom på at returretten ikke gjelder nedlastede e-bøker, dokumenter i PDF og MP3-filer, da disse på grunn av sin beskaffenhet ikke kan returneres.

Koster det noe å returnere?

Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Returportoen avhenger av boken/bøkenes vekt og avgjøres av postens portotabell.

Hva gjør jeg når jeg skal returnere?

Det er viktig at du pakker returen godt inn og legger ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg.

Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse:

Siwa returer

Teresa Gola

Finstadvegen 447

2080 Eidsvoll

Uavhentede forsendelser

Ved uavhentede forsendelser, som blir sendt i retur til oss fra utleveringstedet, tar vi en avgift på 100 kr for administrasjon samt returporto. Har du allerede betalt din ordre med kort eller faktura kommer 100 kr til og bli trukket fra tilbakebetalingen. Kundrservisen kommer i løpet av kort tid til å ta kontakt med deg for en tilbakebetaling. Dersom du ennå ikke har betalt, kommer Kundeservisen til å sende deg en oppdatert faktura der 100 kr gjenstår å betale.

Privatpersoner

Om du allerede har betalt hele din faktura kommer Kundeservisen til å ta kontakt med deg for å gjøre en tilbakebetaling. Hvis du har spørsmål om fakturaen din, skriv epost til hei@rumpetrollsprakskole.no.

Retur av hel ordre:

Send e-post til hei@rumpetrollsprakskole.no og skriv at hele din bestilling kommer i retur. Sklep Rumpetroll Språkskole fryser så hele din faktura og avventer returen. Så snart returen er registrert inn hos oss, krediterer vi fakturaen og du skal ikke betale noe mer.

Retur av del av ordre:

Send e-post på hei@rumpetrollsprakskole.no og skriv hvilken/hvilke vare/varer som kommer i retur. Sklep Rumpetroll Språkskole fryser så hele din faktura og avventer returen. Når du mottar beskjed om at returen er ankommet Sklep Rumpetroll Språkskole, betaler du inn resterende beløp på din bestilling. Du får ingen ny regning, men bruker originalfakturaen tilsendt via e-post og trekker fra beløpet for returen før du betaler. Det er viktig at du ikke betaler for den del av bestillingen du beholder før du har kontaktet oss og varslet om at din retur er på vei. Om du betaler inn en del av din faktura uten å først kontakte oss, vil systemet tro att du vil delbetale din faktura. Forutsatt at du har vært i kontakt med oss og meddelt at din retur er på vei, går det bra å vente med å betale til du har fått en bekreftelse på at vi har mottatt returen.

Hvis du har betalt din bestilling med kort gjør vi en tilbakebetaling til kortet ditt igjen når vi mottar returen. Send oss en e-post på hei@rumpetrollsprakskole.no.

Bedrifter og offentlig forvaltning

Om bedrifter eller institusjoner har bestilt mot faktura og vil returnere: Ta alltid kontakt med oss på hei@rumpetrollsprakskole.no om dere vil sende noe i retur. Bedrifter betaler alltid inn hele fakturaens beløp og mottar så en kredittfaktura når returen registreres. 

Om du har betalt din bestilling med kort, gjør vi en tilbakebetaling til kortet ditt igjen når vi mottar returen. Send oss en e-post på hei@rumpetrollsprakskole.no. Ta kontakt med oss om du behøver bokføringsunderlag i forbindelse med tilbakebetalingen, så hjelper vi til med det.

Angreretten omfatter ikke

Angrerett omfatter ikke nedlastbare produkter siden de ikke kan returneres. Angreretten gjelder ikke ved defekte eller feilaktige varer, dette går under reklamasjon.